Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@22:52:12 GMT

هشدار سئول به پیونگ‌یانگ بابت تخریب یک هتل

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۴۳۳۶۵

هشدار سئول به پیونگ‌یانگ بابت تخریب یک هتل

مقامات سئول اعلام کردند، کره شمالی در حال تخریب هتلی متعلق به کره جنوبی در یکی از مناطق تفرجگاهی خود است که به عنوان یکی از آخرین نمادهای تعامل دو کره مطرح بوده و از پیونگ‌پیانگ خواستند این تخریب "یک‌جانبه" را متوقف کند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، کره جنوبی در دوره اوج تعاملش با کره شمالی در دهه ۱۹۹۰، اقدام به ساخت ده‌ها مورد تاسیسات در منطقه تفرجگاهی مشهور به "کوه الماس" در  کره شمالی کرد تا به تسهیل گردشگری برای شهروندانش بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در سال ۲۰۱۹، این تأسیسات کره جنوبی در کشورش را "کهنه" دانست و بعد از ناخرسندی از بابت عدم تمایل سئول به مقابله با تحریم‌های اعمال شده تحت رهبری آمریکا که جلوی از سرگیری تورهای گردشگری را گرفته بودند، دستور به تخریب این تاسیسات داد.

کره شمالی در سال ۲۰۲۰ در چارچوب تدابیر سفت و سختی که به جهت جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ به اجرا درآورد، روند این تخریب را به تعویق انداخت.

وزارت اتحاد مجدد در دولت کره جنوبی که به امور بین دو کره رسیدگی می‌کند، روز جمعه اعلام کرد، کره شمالی روند تخریب هتلی تحت عنوان هائگومگانگ را از سر گرفته است. این هتل به صورت شناور روی آب در محل یک منطقه ساحلی این تفرجگاه قرار داشته و یک ملک مهم در میان ده‌ها تاسیسات ایجاد شده توسط کره جنوبی برای تورهای گردشگری در حوزه "کوه الماس" به حساب می‌آید؛ تورهایی که از سال ۱۹۹۸ شروع شدند.

چا دئوک چئول، سخنگوی وزارت اتحاد مجدد در دولت کره جنوبی بیان کرد، مشخص نیست که آیا کره شمالی سایر تأسیسات در این مکان را هم تخریب می‌کند یا خیر. او گفت سئول "به شدت از اقدام یک‌جانبه کره‌شمالی برای برچیدن این هتل متاسف است" و از کره شمالی می‌خواهد به تعامل در مذاکرات با هدف حل و فصل اختلافات بر سر  املاک کره جنوبی در این حوزه روی بیاورد.

تصاویر ماهواره‌های تجاری نشان می‌دهند که این تخریب هفته‌ها در جریان بوده است. چا دئوک چئول اظهار کرد که سئول از مجاری ارتباطی موجود بین دو کره استفاده کرده تا خواستار توضیح و مذاکره در مورد این موضوع شود، اما کره شمالی این درخواست را نادیده گرفت.

این تخریب در بحبوحه تنش‌های شدید بر سر پرتاب‌های موشکی اخیر کره شمالی صورت می‌گیرد. کره شمالی اولین آزمایش موشک بالستیک قاره پیمای خود از سال ۲۰۱۷ تاکنون را در تاریخ ۲۴ مارس انجام داد.

تورهای گردشگری کره جنوبی به منطقه کوه الماس نماد اصلی همکاری بین دو کره و منبع ارزشمندی برای اقتصاد مشکل‌دار کره شمالی برای دریافت پول نقد قبل از اینکه کره جنوبی در سال ۲۰۰۸ پس از قتل یک گردشگر کره‌جنوبی توسط یک گارد کره جنوبی این تورها را معلق کند، بود.

کره جنوبی نمی‌تواند تورهای گردشگری پرتعداد به کوه الماس یا هر فعالیت اقتصادی عمده بین دو کره را بدون سرپیچی از تحریم‌هایی که از سال ۲۰۱۶ به دنبال تشدید آزمایش‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی تقویت شدند، از سر بگیرد. هر چند تحریم‌های سازمان ملل مستقیماً گردشگری را ممنوع نمی‌کند، اما نقل و انتقال انبوه پول نقد را که می‌تواند ناشی از چنین فعالیت‌های تجاری صورت بگیرند، ممنوع می‌کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کره‌جنوبی ، آمریکا ، کره‌شمالی ، پیونگ‌یانگ ، کیم جونگ اون ، کره جنوبی ، دولت کره جنوبی ، کره شمالی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کره جنوبی آمریکا کره شمالی پیونگ یانگ کیم جونگ اون کره جنوبی دولت کره جنوبی کره شمالی تورهای گردشگری کره جنوبی کره شمالی بین دو کره کوه الماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته

حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روز چهارشنبه و پنجشنبه برای برخی از استان‌های کشور بیان کرد: برای روز چهارشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل، تحت تأثیر سامانه جوی و هشدارهای سطح نارنجی خواهند بود.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای روز پنجشنبه نیز برای استان‌های خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی، شمال خراسان جنوبی، ارتفاعات سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران و گلستان هشدار سطح نارنجی اعلام شد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، اختلال در ناوگان حمل و نقل، احتمال سقوط سنگ در نواحی کوهستانی و خسارت به صنعت کشاورزی را برای استان‌های ذکر شده پیش‌بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی و استفاده از محلول‌های ضد تنش در گیاهان باغی را توصیه کرد.

کد خبر 6099784

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی سطح نارنجی در خراسان شمالی صادر شد
  • هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی
  • فیلم| هشدار سطح نارنجی برای استان‌های شمالی
  • هشدار نارنجی هواشناسی درباره سیلاب در ۱۰ استان
  • فیلم/ هشدار سطح نارنجی برای استان‌های شمالی
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • هشدار نارنجی در آخر هفته برای استان‌های شمالی
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • ترمیم آسفالت و بهسازی کمربندی های شمالی و جنوبی اراک
  • هواشناسی اصفهان ۱۹ اردیبهشت؛ هشدار نارنجی بارش باران